A inceput cu pokerul, iar acum si-a permis un cadou de 100 de milioane de lire sterline! Povestea celui mai generos fan din istorie

poker1.ro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2011, 13:31
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2012, 13:38

Tony Bloom a uimit lumea fotbalului din Anglia.

 

Daniel Negreanu e ca Mayweather: ajuta nevoiasii din Las Vegas

Tony "The Lizard" Bloom si-a aratat pasiunea pentru pariuri calculate atat in sport, cat si in afaceri.

Ca jucator de poker, a aparut in seria Late Night Poker si are o aparitie la masa finala din World Poker Tour. Are si doua prezente consecutive in primele doua eventuri Poker Million

Primul lui castig major a fost in 2004, 448.522$, iar cel mai mare chiar anul acesta, in ianuarie, 1.025.344$ la Aussie Million. In palmares mai are un loc 4, in 2005, la World Series of Poker Tournament of Champions, turneu dupa care Phil Hellmuth Jr. si-a aratat admiratia fata de modul in care Bloom a jucat.

Tony Bloom a facut parte din echipa Marii Britanii castigatoare la Poker Nations Cup. Are un total de 3.562.519$ castigati in turneele cash.

Talentul de la poker l-a ajutat si in afaceri, unde a facut o avere din investitii in imobiliare. Dar nu averea la dus in prim-plan, ci modul in care si-a folosit-o. 

Echipa de fotbal din orasul natal, Brighton, aflata pe ultimele locuri din liga a 3-a engleza, si fara un stadion propriu, dupa ce, ironie a sortii, investitori in imobiliare vandusera vechea arena a echipei.

Tony Bloom a decis sa finanteze de unul singur constructia unui stadion nou de peste 100 de milioane de euro, terminat exact in timp ce echipa promova in liga a doua din Anglia. Stadionul e considerat o bijuterie, mai ales daca avem in vedere ca a fost proiectat in timp ce Brighton se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii in liga a 4-a. In plus, suporter neconditionat al echipei, Bloom nu a cerut nicio garantie pentru investitia sa

A primit din partea clubului insa cadou pachetul majoritar de actiuni, dar acest lucru nu i-a adus niciun beneficiu, ba din contra, a mai investit milioane bune in jucatori si salarii, astfel ca totalul cheltuielilor sale a depasit suma incredibila de 100 de milioane de lire sterline. Aceasta in conditiile in care clubul n-a avut in ultimii 5 ani incasari mai mari de 5 milioane de lire sterline pe sezon.

 

Intra pe PokerStars ca sa vezi cum poti juca poker gratis si castiga o excursie la festivalul de poker din Bahamas.

https://www.pokerstars.net/ro/poker/promotions/10th-anniversary/.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!