A evoluat la Cupa Mondială, iar acum a ajuns să doarmă pe străzi și să cerșească pentru hrană

Paul James Canada Cupa Mondiala Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 17:29
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 17:43

Paul James (59 de ani) a evoluat la Cupa Mondială din Mexic 1986 cu Canada și a ajuns într-o situație de nedescris din cauza dependenței de droguri. 

De 13 ani, sportivul se află în șomaj, iar de 6 ani acesta nu mai are o locuință permanentă, petrecându-și majoritatea timpului pe străzi și pe la diverse adăposturi. 

Paul James a evoluat pentru Toronto Blizzard, Hamilton Steelers, Doncaster Rovers, Ottawa Intrepid și London Lasers, iar în 1986 a participat cu naționala Canadei la Cupa Mondială de fotbal.

"Tot ce am (n.r. câteva haine, pături și un iPad mic cu ecranul crăpat) țin într-o geantă de sport neagră", a declarat canadianul, potrivit publicației Ole. 

"Cariera mea de fotbalist a fost totul. N-am ratat nicio zi de muncă. Dacă mâine ar trebui să-mi pun capăt vieții - ceea ce nu voi face -, oamenii ar înțelege. Pentru că a fost o brutalitate să nu mai joc fotbal", a mărturisit Paul James într-un interviu acordat pentru Daily Mail.

"De ce cerșesc? Pentru a fi independent. Pentru o umbră de normalitate. Să fiu capabil să port propriile haine", a spus acesta.

sursa foto: Daily Mail 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!