Tragedie astazi la bazinul Floreasca! Un poloist si-a pierdut viata in timpul antrenamentului

Un barbat si-a pierdut viata astazi in timp ce se antrena cu o echipa de polo la bazinul Floreasca.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2016, 19:07
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2016, 20:23

UPDATE: Tragedia s-a petrecut in timpul unui antrenament al echipei de veterani "Masters Water Polo Romania", compusa in mare parte din fosti jucatori.

Barbatului i s-a facut rau in timp ce era in bazin.

"S-a lasat la fundul bazinului, in apa. L-am vazut ca i s-a facut rau. Un coleg l-a scos din apa si alti doi i-au facut masaj cardio respirator pana la sosirea ambulantei", a povestit unul dintre martori pentru ProTV.

UPDATE: Martorii spun ca prima ambulanta a ajuns la fata locului dupa 18 minute. Reprezentantii SMURD sustin ca au trimis doua ambulante, care au ajuns la 10 minute de la solicitare, si ca barbatul era deja in stop cardiac ireparabil.


Tragedie astazi la Bazinul Floreasca. Un barbat de 58 de ani si-a pierdut viata dupa ce a suferit un stop cardiac in apa.

"Din pacate, astazi, la 13:50, colegul nostru Chiuariu Cornel a decedat pe marginea bazinului Floreasca", a scris pe Facebook Adrian Cercel, citat de Libertatea.

SMURD a confirmat decesul.

Cornel Chiuariu a fost poloist la juniorii lui Dinamo, in tinerete, iar acum se antrena cu prietenii intr-o echipa de amatori.

Modifică setările cookies