SCANDALUL incredibil care poate distruge un sport! A devenit erou, la 24 de ore e FUGAR! Povestea mai tare decat cea a lui Lance Armstrong:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 12:18
SCANDALUL incredibil care poate distruge un sport! A devenit erou, la 24 de ore e FUGAR! Povestea mai tare decat cea a lui Lance Armstrong:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Surpriza mare de tot inregistrata in Turul Spaniei! Americanul Chris Horner a castigat editia din 2013! La aproape 42 de ani, ciclistul a reusit sa devina cel mai batran castigator de tur.

La 24 de ore, victoria se transforma intr-un cosmar. Chris Horner nu a putut fi localizat de Agentia Spaniola Antidoping (AEA), care voia sa realizeze un control luni dimineata! 

In camera de hotel unde ar fi trebuit sa se afle Horner era cazat alt rutier, americanul neputând fi gasit nici la un alt hotel la care se credea ca este. Echipa sa, radio Shack, nu a putut oferi nicio explicatie pentru absenta rutierului.

Potrivit As, controlul agentiei spaniole a fost cerut de agentia antidoping americana (USADA), care îl urmareste pe Horner de mai mult timp. Agentia spaniola a fost nevoita sa astepte finalul Turului Spaniei, deoarece în timpul cursei controalele apartin exclusiv de Uniunea Internationala de Ciclism (UCI).
       
"Daca a mintit în legatura cu locul în care se afla, Horner a înregistrat o mare abatere de la regulamentul antidoping", scrie As.
       
Americanul, care va împlini 42 de ani luna viitoare, a reusit sa bata recordul belgianului Firmin Lambot, învingator în turul Frantei în 1922, la 36 de ani. 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT