Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style Romania Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 14:36
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 15:04

Pe 6 iulie, în Piața Sfatului, din Brașov, au loc calificările.

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în care publicul votează atât ce dansator avansează după fiecare battle 1 la 1 până-n finală, cât și marele câștigător care merge în finala globală se întoarce în România pentru cea de-a patra ediție.

Dansatorii de street dance din țară au ocazia să se prezinte încă o dată publicului și să lupte pentru o calificare prețioasă în finala națională, acolo unde va fi ales cel mai bun dintre ei, care va reprezenta România în finala globală din Mumbai, India.

Calificări Red Bull Dance Your Style

Pe 6 iulie, în Piața Sfatului, din Brașov, vor avea loc calificările Red Bull Dance Your Style. Atunci, renumitul dansator din Germania, Majid Kessab, va ține un workshop gratuit pentru toți dansatorii înscriși. La finalul acestuia, participanții vor trebui să realizeze un moment freestyle de dans, iar Majid îi va alege pe cei mai buni doi dintre ei, care vor merge direct în finala națională, care va avea loc la București.

Tot el îi va selecta și pe cei 32 de dansatori care vor intra în calificările Red Bull Dance Your Style, care vor avea loc în aceeași zi, în Piața Sfatului, de la ora 19:00. Dintre aceștia, publicul va alege opt dansatori care vor merge în finala națională.

Indiferent de stilul de street-dance pe care-l abordează, de la hip hop până la house, dancehall sau popping, concurenții se luptă unu la unu. Ei trebuie să surprindă publicul prin creativitatea mișcărilor și, în cele din urmă, să-i câștige votul, demonstrându-și abilitățile de freestyle și improvizând pe orice stil de muzică le-aruncă DJ-ul în joc.

Înscrierile pentru eveniment se vor face în limita a 50 de locuri disponibile, pe site-ul www.redbull.ro, prin completarea unui formular. Înscrierile sunt disponibile începând de astăzi, 11 iunie.

Toate detaliile despre calificări și despre finala națională sunt disponibile aici.

16 dintre cei mai buni dansatori din România se vor duela la București, în finala națională, pentru un loc în finala globală Red Bull Dance Your Style, care anul acesta va avea loc în Mumbai, India, pe 9 noiembrie.

În total, Red Bull Dance Your Style organizează peste 80 de evenimente la nivel global în acest an pentru a-i selecta pe cei mai buni dansatori din lume și pentru a-i aduce laolaltă în cel mai mare oraș al Indiei.

Anul trecut, finala mondială Red Bull Dance Your Style, din Frankfurt, Germania, a fost câștigată de sud-coreeanca Waackxxxy. România a fost reprezentată de Adam Chițu, votat de public drept cel mai bun dansator în finala națională din 2023.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!