Mihai Leu Campionatul National de Raliuri Raliu Sporturi

VIDEO Mihai Leu, implicat într-un accident la raliul de la Târgu Mureş. Ce cadouri le-a făcut celor doi copii pe care i-a lovit

Mihai Leu, protagonistul unui accident in cursa de la Târgu Mureș. Doi copii au fost răniți ușor, însă nu au avut nevoie să fie transportați la spital.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 21:41
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 21:47

După cursă, Mihai Leu i-a invitat la masă pe cei doi copii care au fost loviţi uşor în accidentul în care monopostul său a fost implicat şi le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş.

Pilotul de raliu Mihai Leu, al cărui monopost a ieşit de pe traseu, sâmbătă, la Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureş, intrând într-un gard care a lovit doi copii, le-a oferit celor doi micuţi, care sunt fraţi, trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş.

Mihai Leu: „Îmi pare nespus de rău!”

„Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuţi sunt bine. Chiar am vorbit cu părinţii şi vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu, citat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

Conform unei informări a FRAS, cei doi copii, fraţi, aflaţi alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie „de scurte îngrijiri medicale”, însă nu a fost nevoie de transportarea lor de urgenţă la spital şi nici de internare. 

„Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică. În momentul incidentului doar Mihai Leu şi Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situaţia din clasament nu mai putea fi schimbată”, mai scrie FRAS.

Pe ultima manşă a etapei a doua din Campionatul Naţional de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureş, pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 pe care îl pilota şi a lovit un gard de protecţie.

În urma incidentului, Federaţia Română de Automobilism Sportiv anunţă că a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Modifică setările cookies