EXCLUSIV | ”Mi-ai pus un nod în gât”. Reacția lui Mihai Stoichiță, după dispariția lui Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin s-a stins din viață. Suferea de cancer la stomac.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 10:54
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 11:08

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a aflat în direct la Ora Exactă în Sport că marele campion al României, Ivan Patzaichin, s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani.

Patzaichin s-a stins din viață în această dimineață, după ce în ultimele trei luni a fost internat la spitalul ”Elias” din București. Fostul mare canoist suferea de cancer la stomac.

Ivan Patzaichin s-a stins din viață

 

„Poți să mă crezi că acum mi-ai pus un nod în gât? N-am știut acest lucru. Îmi dau lacrimile acum, îmi era foarte drag acest om. Am fost invitat de el la foarte evenimente. E un șoc ce mi-ai produs acum. 

Probabil că e unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România și un caracter extraordinar. Nu știu ce să mai spun. Te rog să mă scuzi. Nu se poate uita un astfel de om. Niciodată!”, a spus, copleșit de emoție, Mihai Stoichiță, în direct la Pro X.

Patrazichin a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice, prima fiind în 1968, și a reprezentat de fiecare dată cu cinste România. Are șapte medalii în total, patru de aur și trei de argint, fiind al patrulea cel mai medaliat sportiv român la Jocurile Olimpice.
 
Familia lui a anunțat sumbru dispariția sportivului, publicând un mesaj pe pagina lui de Facebook. ”Ivan a plecat. Și nu se mai întoarce. Familia”, a fost mesajul postat.. Starea lui de sănătate nera una foarte bună, iar pentru familie era doar o chestiune de timp până când Patzaichin va dispărea. Totuși, suferința este una fără margini.
 
CITESTE SI

Modifică setările cookies