Anuntul lui Octavian Bellu dupa alegerile de la COSR: "Nu voi mai fi antrenorul nationalei de gimnastica!" Primele reactii:

Octavian Bellu s-a suparat rau dupa ce a pierdut alegerile pentru COSR!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 17:33
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 21:51

UPDATE: Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, il roaga pe Octavian Bellu sa nu renunte la functia de antrenor al lotului olimpic.

"Draga prietene, vreau sa-ti adresez aprecierea mea profesionala si umana, am trecut prin bune si grele impreuna in ultimii 33 de ani si, astazi, cand este un moment fara rezultatele sperate de amandoi (alegerile la presedintia COSR - n.r.), vreau sa stii ca toata gimnastica romaneasca este alaturi de tine. Cred cu tarie ca esti alaturi de noi, toti cati mai suntem aici, mai ales viitorul gimnasticii. Nu stiu daca ai fost prea batran pentru COSR sau prea tanar pentru politica, nu stiu daca si eu sunt prea batran pentru FR Gimnastica, dar atata timp cat gimnastica inca aduce un zambet in Romania, te rog sa luptam impreuna si sa facem ce stim mai bine", spune Adrian Stoica in scrisoarea deschisa adresata lui Octavian Bellu. (Mediafax)


UPDATE: Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, ii recomanda lui Octavian Bellu, care azi a pierdut alegerile la presedintia COSR in fata lui Alin Petrache, sa se gandeasca mai bine si sa nu renunte la functia de antrenor al lotului feminin de gimnastica "pentru ca sportul romanesc are nevoie de serviciile sale".

"Poate ca pe moment toti suntem tentati sa luam decizii la suparare. Eu i-as recomanda domnului Bellu sa cugete pentru ca sportul romanesc are nevoie de el la loturile nationale de gimnastica. Avem nevoie de excelenta, iar domnul Bellu este un om care stie sa faca excelenta in gimnastica. Dar intr-o competitie nu castigam toti. Azi dimineata, inainte de alegeri, am avut o discutie si cu domnul Bellu si cu doamna Lipa. Si pe toata aceasta intreaga campanie am tinut legatura cu cei trei candidati, tocmai pentru a le arata ca noi nu avem nimic cu nimeni si ca federatiile nationale trebuie sa isi aleaga liderul", a spus Gabi Szabo la finalul Adunarii Generale a COSR.


Antrenorul lotului national de gimnastica a anuntat ca va renunta la postul pe care il ocupa! Octavian Bellu se simte umilit si nu vrea sa mai continue sub nicio forma colaborarea cu structura condusa de Alin Petrache.

"Ma duc sa ma odihnesc, ma duc sa joc sah in parc, dar nu voi mai colabora cu COSR. Nu voi mai fi nici antrenorul lotului feminin de gimnastica! Ma simt umilit, se pare ca fac parte din alt film", a spus Octavian Bellu la Sport Total FM.
 

Modifică setările cookies