OUT de la Real Madrid! Face vizita medicală și semnează cu noua sa echipă

rafa marin Napoli Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:15
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 17:15

Încă un jucător va pleca de la Real Madrid în această perioadă de mercato.

Este vorba despre Rafa Marin (22 de ani), fundașul central care a fost împrumutat la Deportivo Alaves în ultimul sezon competițional.

Revenit de la gruparea bască, acolo unde a fost titular incontestabil, Rafa Marin nu va rămâne la Real Madrid și va pleca în Serie A, la Napoli, acolo unde va fi antrenat de Antonio Conte.

Rafa Marin pleacă de la Real Madrid la Napoli!

Fundașul este așteptat să facă vizita medicală și să semneze contractul cu fosta campioană a Italiei în următoarele 48 de ore, scrie jurnalistul Nicolo Schira pe pagina sa de Twitter.

Cifra de transfer a lui Rafa Marin la Napoli va ajunge la 12 milioane de euro, iar acesta va încasa 1,2 milioane de euro pe an la gruparea de lângă Vezuviu. Real Madrid și-a păstrat și o clauză de răscumpărare, în valoare de 30 de milioane de euro.

Rafa Marin a ajuns la Real Madrid în 2016, de la Sevilla. A trecut pe la toate grupele de juniori din cadrul clubului, iar la primul său sezon la seniori a fost împrumutat la Deportivo Alaves.

În sezonul precedent, Rafa Marin a fost titular incontestsabil la Deportivo Alaves, pentru care a evoluat în 35 de meciuri în La Liga și Copa del Rey.

Potrivit site-urilor de specialitate, Marin este evaluat la 7,5 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!