Operatiunea NeyMADRID a inceput: "Are usile deschise la Real!" Anuntul de ULTIMA ORA facut de Marca

Operatiunea NeyMADRID a inceput: "Are usile deschise la Real!" Anuntul de ULTIMA ORA facut de Marca

Vestiarul celor de la Real Madrid i-a transmis lui Florentino Perez ca Neymar va fi bine primit.

"Operatiunea NeyMadrid a inceput" scriu cei de la Marca - transferul urias al brazilianului de la Barcelona la PSG pentru 222 de milioane de euro are sanse mari sa fie eclipsat tot de Neymar, daca acest va ajunge la Real. In ciuda faptului ca tatal jucatorului a anuntat public ca isi doreste sa ramana la PSG, spaniolii scriu ca mutarea este mai aproape ca niciodata.

Acest lucru este dovedit si de faptul ca jucatorii celor de la Real Madrid au inceput sa declare public ca il asteapta pe Neymar. Conform celor de la Marca, jucatorii i-au tranmis lui Florentino Perez ca si-l doresc pe Neymar alaturi, in ciuda trecutului acestuia de la Barcelona.

"Cu calitatile pe care le are, l-as transfera, cu siguranta" a spus Casemiro. "Cu totii stim ca este un jucator foarte talentat" a spus si Varane. Sergio Ramos a spus si mai clar: "Vreau sa joc alaturi de cei mai buni si Neymar este clar unul dintre cei mai buni, este mai usor sa ajunga la noi de la PSG decat direct de la Barcelona". Conationalul lui Neymar, Marcelo, a spus clar: "Nu este nicio indoiala ca Neymar va veni la Madrid si cred ca se va integra perfect. Intr-o zi, va juca la Madrid" .

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies