Gavi Athletic Bilbao Barcelona Spania

VIDEO Nu te pune cu Gavi! S-a aruncat în fața unui adversar pentru a bloca șutul și s-a dat cu fața de teren! Imaginile momentului 

FC Barcelona s-a deplasat la Bilbao pentru etapa cu numărul 25 din LaLiga. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:55
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:56

Catalanii sunt pe primul loc în LaLiga, având o distanță considerabilă față de Real Madrid. Pentru partida de pe San Mames, Xavi Hernandez s-a bucurat de revenirea lui Robert Lewandowski în „primul 11” după ce polonezul fusese accidentat, însă Lewandowski nu a fost singurul „revenit”.

Gavi (18 ani), suspendat în etapa trecută pentru cumul de cartonașe galbene, a revenit pe teren și a fost trimis titular de antrenorul catalan. Mijlocașul a oferit și cea mai tare fază a primei reprize, care putea avea urmări serioase. 

Gavi, trup și suflet pentru Barcelona 

Faza s-a petrecut în minutul 23, când tânărul fotbalist, în încercarea de a-l împiedica pe Garcia să nu șuteze s-a aruncat cu totul în fața lui, încercând să atingă balonul cu capul, deși se afla extrem de aproape de sol. Gavi s-a lovit cu fața de teren în încercarea de a bloca șutul adversarului care i-a reușit cu succes, însă care îi putea aduce o accidentare serioasă. 

Carles Puyol a reacționat pe Twitter văzând acțiunea spaniolului, postând numele său alături de câteva emoji-uri cu mâinile sus, în semn de felicitări. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!