Gareth Bale Real Madrid Spania

FOTO Gareth Bale, de nerecunoscut! Transformarea uluitoare a jucătorului legitimat la Real Madrid 

Gareth Bale este departe de forma fizică în care a impresionat la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 11:01
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 11:09

Gareth Bale (32 ani) se află în ultimul an de contract cu Real Madrid. Cu toate că a fost curat de mai multe cluburi din Europa, galezul s-a ales doar cu un împrumut de un sezon la Tottenham, între septembrie 2020 și iunie 2021. 

Măcinat de accidentări, din cauza cărora a absensat 113 zile, în acest sezon Bale a prins doar 3 prezențe în tricoul Realului, pentru care a marcat și un gol, în etapa a 2-a din campionat, cu Levante. 

Însă, extrema galeză a șocat la ultima apariție la antrenamente. Acesta a fost suprins de camere de luat vederi într-o formă fizică slabă, fiind departe de perioadă în care era în vogă la Real Madrid. În fotografie se observă evident că Bale a pierdut masa musculară, față de august 2021, înainte să se accidenteze. 

Florentino Perez nu are de gând să-i prelungească contractul jucătorului de bandă, conform presei din Spania. Iar o posibilă destinație pentru Gareth Bale este Newcastle United. Dacă vor reuși să rămână în Premier League, „coțofenele” au de gând să-și aducă fotbaliști cu un CV impresionant pe St. James' Park din vara lui 2022. 

Modifică setările cookies