Ce notă i-au dat bascii lui Ianis Hagi, după ce românul a ajuns la 21 de minute jucate în 2024

Ianis Hagi alaves Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2024, 12:01
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2024, 12:01
Deportivo Alavés a pierdut deplasarea cu Osasuna, scor 0-1, în a 27-a etapă din La Liga.

După două meciuri consecutive în care a fost rezervă nefolosită, Ianis Hagi (25 de ani) a revenit pe teren pentru basci. Fiul „Regelui” a fost introdus în minutul 86, în locul lui Luis Rioja, dar nu a avut mari realizări.

Osasuna s-a impus datorită golului marcat de Ante Budimir, în minutul 86, iar Alavés este pe locul 13 în Spania, cu 29 de puncte.

Ianis Hagi, nota 5 în El Correo: „Mult entuziasm, puțin succes!”

Hagi a ajuns la 21 de minute jucate pentru Alavés în 2024, iar soarta sa în Țara Bascilor pare pecetluită. În cele patru minute de la Pamplona, românul a atins mingea de șapte ori, fără să aibă impact asupra jocului.

Publicația Noticias de Alava nici măcar nu i-a acordat notă lui Ianis, o situație care s-a petrecut în mai multe rânduri în acest sezon! „L-a înlocuit pe Rioja în ultima parte a meciului și abia a putut să-și arate aptitudinile. Ținând cont de ce am văzut, îi va fi greu să-și găsească locul în a doua parte a sezonului”, a scris sursa citată.

În schimb, publicația El Correo l-a notat cu 5 pe român. „A intrat pe final, cu mult entuziasm, dar fără prea mult succes”, a notat sursa citată. Tot El Correo subliniază că introducerea românului, în secvențele de final, a fost o mutare disperată a tehnicianului Luis García Plaza.

Ianis Hagi, cifre slabe la Alavés: goluri cu amatorii și o singură pasă decisivă

Ianis Hagi a pierdut orice șansă de a fi titular la Deportivo Alavés. De când e în Spania, românul a adunat 23 de apariții pentru basci, însă a fost în primul 11 de doar opt ori. 

Fiul „Regelui” a marcat două goluri pentru Alavés, ambele într-un 10-0 în Copa del Rey contra amatorilor de la Deportivo Murcia. Românul are în palmares și o pasă decisivă, reușită într-un meci cu Atlético Madrid (1-2), la finalul lunii octombrie.

Cotat la 3,5 milioane de euro, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers la finalul stagiunii. Scoțienii vor decide dacă îl vor păstra în lot sau îl vor trimite la alt club. Până acum, singura echipă care s-a arătat interesată de Hagi este Boavista Porto, după cum a anunțat în exclusivitate sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!