Spania

BOMBA de la miezul noptii: Se razgandeste Messi dupa numai CATEVA ORE si UITA de plecarea de la Barcelona?! Lui Bartomeu i se cere demisia din toate directiile

Haos la Barcelona dupa anuntul ca Messi vrea sa rupa contractul sau pe Camp Nou!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 August 2020, 00:20
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2020, 00:54

00:40 Sport anunta in exclusivitate ca Bartomeu neaga informatia conform careia ar fi demisionat. Pentru moment, in ciuda protestelor venite din toate directiile, oficialul refuza sa se retraga din fruntea clubului!

__________________________________________________________________________________________
00:20 Intalnirea de urgenta din aceasta seara dintre sefii Barcelonei e pe cale sa produca un nou cutremur!

TYC Sports, site-ul argentinian care a anuntat in premiera ca Messi a notificat Barca in privinta deciziei sale de a parasi clubul, anunta ca presedintele Bartomeu si-a dat demisia! Decizia sefului catalan ar fi menita sa-l faca pe Messi sa se razgandeasca!

Oficialul e unul dintre motivele relatiei complicate dintre Messi si club din ultimii doi ani.

In aceasta seara, in birourile Barcelonei a avut loc o sedinta de criza la care au participat toate numele importante din conducere. Concluzia intalnirii ar fi fost ca Bartomeu sa faca un pas in spate pentru o ultima incercare de a face pace intre Barca si cel mai important jucator de-al ei.

In fata sediului Barcelonei s-au adunat cateva sute de fani care i-au cerut inca de la primele ore ale serii lui Bartomeu sa demisioneze.
 

Modifică setările cookies