Barcelona e pe cale să piardă una dintre 'perle'! Chelsea, gata să achite clauza de reziliere, după ce s-a înțeles cu jucătorul 

Marc Guiu Chelsea fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 15:23
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 15:22

FC Barcelona se pregătește pentru viitorul sezon, iar Hansi Flick trebuie să ia decizii legate de componența lotului. 

Catalanii se confruntă, în continuare, cu probleme financiare majore, din cauza cărora nu pot face transferurile pe care și le-ar fi dorit, dar sunt nevoiți și să renunțe la anumiți jucători pentru a echilibra balanța economică.

Chelsea s-ar fi înțeles cu Marc Guiu

Jucătorul de 18 ani a acumulat doar 187 de minute la prima echipă, în sezonul trecut, reușind să marcheze de două ori. 

Atacantul mai are contract până în 2025 cu gruparea de pe Camp Nou, însă jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că ar exista un acord între jucător și Chelsea. 

Gruparea din Premier League e pregătită să achite clauza de reziliere în valoare de șase milioane de euro, o sumă infimă pentru Chelsea.

Ce jucător s-ar potrivi grupării catalane

'GPT Chat' a fost întrebat despre fotbalistul din afara lotului Barcelonei care s-ar potrivi în echipă, iar răspunsul a fost Joshua Kimmich, de la Bayern Munchen.

"Poate juca în poziția de mijlocaș central, pe dreapta, dar și apărător central, ceea ce demonstrează versatilitatea sa tactică. Hansi Flick a lucrat deja cu Joshua Kimmich, ceea ce ar facilita adaptarea la grup și la noul sistem tactic. Are mentalitate de lider", l-a descris GPT Chat, potrivit Mundo Deportivo.

La bavarezi, Joshua Kimmich a bifat 387 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 42 de ori și să paseze decisiv în nu mai puțin de 104 apariții în 31 de mii de minute petrecute în tricoul clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!