Moment istoric: Balint si Stelea au vorbit despre un trucaj in campionatul Spaniei

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Aprilie 2007, 15:38
BALINT SI STELEA SI-AU AMINTIT LA "CAMPIONII" DUELURILE DIN PRIMERA DIVISION

Gabi Balint si invitatul sau de la emisiunea "Campionii" de marti seara, Bogdan Stelea, au oferit un moment unic. Cei doi si-au amintit de partida din Primera Division, Mallorca - Real Burgos din sezonul 1991 - 1992, cand Balint a obtinut un penalty in dauna lui Stelea, eliminat la acea faza.

"Vreau sa-mi cer scuze pentru acea faza", a inceput amuzat Gabi Balint. "Spune ca ai trisat", a replicat Stelica. " A vrut sa-mi dezlege sireturile si avea manusile cam mari", a supralicitat atunci Balint, intr-o declaratie care a inflamat atmosfera in Baleare - toti observind ca fostul atacant al Stelei a mimat faultul. Balint a recunoscut in cele din urma ca a simulat acel contact, la "Campionii", dupa 16 ani de tacere.  Totul s-a petrecut in 1991, pe cand Balint evolua la Real Burgos, iar Stelea apara buturile celor de la Mallorca.

Gabi Balint si Bogdan Stelea au fost colegi la echipa nationala si au jucat impreuna la Mondialul din1990. In Italia, Balint a reusit doua goluri, cu Camerun si impotriva campionilor mondiali en-titre, Argentina lui Maradona. A fost atunci primul mare rezultat al "generatiei de aur", remiza cu nationala "pumelor" asigurind Romaniei calificarea din grupe - prima din istoria turneelor finale.

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies