„Noi n-avem selecționer!” Ionel Ganea, atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. Pe cine propune la națională

Ionel Ganea Echipa Nationala edi iordanescu Nationala Edi Iordănescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 14:34
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 15:58

Naționala României a capitulat în fața selecționatei Sloveniei, scor 1-2 (2-0), într-un meci amical disputat pe Cluj Arena.

Rezultatul l-a supărat pe fostul internațional Ionel Ganea, care s-a lansat într-un adevărat atac la adresa selecționerului Edward Iordănescu și a oficialilor FRF.

„Cine e selecționer, măi, frate? Avem selecționer, sau ce? Că nu înțeleg! Așa, pe hârtie e selecționer. Noi n-avem selecționer, tati! Sunt selecționeri, dar dacă nu i-ai ales.

  • Răzvan Burleanu

Ai găsit alibi și vrăjeală de-asta ieftină. Nu vedeți că nu se arată absolut nimic, nu e transparență deloc. Nici ce salarii au ăia de la federații, nici ce diurne au. Când a fost Mircea Sandu se știa și femeia de serviciu ce salariu avea.

Și acum toți se dau de gard. Dan Petrescu nu știu dacă vrea să vină, dar eu pe Hagi l-aș alege. Eu cred că el e omul potrivit. Să îi dai doi ani”, a spus Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

Duminică 20 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Zimbru din Chişinău, România va juca un alt test în perspectiva preliminariilor EURO 2024, contra selecţionatei Republicii Moldova.

În campania de calificare la EURO 2024, România se află într-o grupă cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!