Iulian Apostol Dan Petrescu Mihai Stoica Unirea Urziceni Superliga

”Mucles” i-a luat în colimator: ”Nu mi-a dat mie Petrescu să mănânc” / ”Lui MM îi place să iasă în evidență”

Iulian Apostol (41 de ani) a colaborat cu Mihai Stoica și cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni, acolo unde a și câștigat titlul de campion.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 16:49
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 17:15

Fostul internațional a urmărit duelul declarațiilor dintre cei doi și se declară dezamăgit. ”Se fac de râs”, a spus cel poreclit ”Mucles” în lumea fotbalului.

Iulian Apostol: ”Nu mi-a dat mie Petrescu să mănânc” / ”Lui MM îi place să iasă în evidență”

"Petrescu si MM nu au inventat ceva pe acest pământ. Sunt simpli angajaţi. Nu mi-a dat mie Petrescu sa mănânc, că nu a inventat el farfuria si furculiţa. Să-şi vadă de treburile lor, fiecare, că se fac de râs! MM ar trebui să accepte că fiecare dintre noi avem dreptul să vorbim, aşa cum îl are şi el. Nu ştiu ce i-ar da numai lui dreptul să vorbească de noi toţi. Lui MM îi place să iasă în evidenţă.

Este trist să văd că oameni care au colaborat şi au făcut rezultate se bălăcăresc după mulţi ani în presa. Ca în spatele blocului, stilul românesc al lui MM si al lui Petrescu. Să înteleagă amândoi ca ei nu sunt mai mult decât nişte simplii anagajaţi. Nu angajează ei pe nimeni, nu dau ei de mâncare cuiva.", a declarat Apostol la Radio Gold FM.

Iulian Apostol a jucat în cariera sa pentru Dunărea Galați, Oțelul, CSO Plopeni, Gloria Buzău, Farul Constanța, Unirea Urziceni, FCSB și Rapid.

Apostol a jucat în șapte meciuri pentru naționala României, reușind să marcheze un singur gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!