Romania - Spania, SOLD OUT! Meciul anului e pe 5 septembrie la PROTV, cu 50.000 de spectatori! 

Romania - Spania, SOLD OUT! Meciul anului e pe 5 septembrie la PROTV, cu 50.000 de spectatori! 

Nationala Romaniei are meci de gala cu Spania pe 5 septembrie, in direct la PROTV, de la 21:45. 

Toate biletele pentru meciul Romania - Spania de pe National Arena au fost vandute deja, anunta site-ul FRF.


"Tricolorii vor intalni fosta campioana europeana si mondiala, pe 5 septembrie, in fata unei Arene Nationale pline! Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achizitionate online, astfel ca 50.000 de spectatori, capacitatea permisa la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020.

Partida va avea loc incepand cu 21:45, ora stabilita de UEFA, si va fi a cincea din actuala campanie de calificare", e anuntul FRF.ro.

"Singura posibilitate ca anumite locuri sa mai devina disponibile va fi in cazul in care diferite comenzi sunt fie anulate, fie refuzate in momentul livrarii", mai scrie site-ul FRF.
 

MAI SUNT BILETE LA ROMANIA - MALTA

Pe 8 septembrie, Romania intalneste Malta tot in preliminariile EURO 2020, insa de acesta data la Ploiesti. Pentru aceasta partida mai sunt in continuare bilete disponibile. Accesul pentru jocului de pe stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti, programat la ora 19:00, costa intre 25 lei (peluze) si 50 lei (tribune).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies