Nationala

Renunta la visul de a juca langa Messi ca sa fie ROMAN! Piturca aduce un argentinian in nationala. Transferul care ne duce la Mondial:

Piturca nu gaseste mijlocasi de top pentru nationala in Liga I. Romania cauta straini ca s-o duca la Mondialul din 2014!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Octombrie 2011, 16:55
Data actualizarii: Sambata 08 Octombrie 2011, 16:55

Fostul jucator al lui CFR, Emmanuel Culio, spune ca a discutat cu Federatia de la Bucuresti despre posibiltiatea de a juca in nationala Romaniei. Argentinianul mai are o oferta si de la Chile, de unde a venit in Liga I acum 4 ani.

"Federatia din Romania vrea sa imi obtina actele pentru a putea juca in nationala, si din Chile am fost cautat. Poate voi renunta la visul de a fi in aceeasi echipa cu Messi si voi accepta sa joc pentru una dintre cele doua tari", a explicat Culio in Four Four Two Turcia.

Emmanuel Culio a jucat pentru CFR intre 2007 si 2011, apoi a fost vandut la Galatasaray, unde a fost cerut insistent de Hagi. Dupa numai jumatate de an la Istanbul, argentinianul de 28 de ani a plecat imprumut la Orduspor, la fel ca Bogdan Stancu


Modifică setările cookies