VIDEO EXCLUSIV Pariul lui Edi Iordănescu pentru meciurile din Liga Națiunilor. Internaționalul român pe care îl vrea la națională

Cu mai puțin de două ori înaintea primelor meciuri din Liga Națiunilor, Edi Iordănescu caută variante pentru a crea un lot puternic la prima reprezentativă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 23:45
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 23:32

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO ARENA, selecționerul României a vorbit despre situația lui Nicolae Stanciu. 

Neconvocat la prima acțiune - amicalele cu Grecia (0-1) și Israel (2-2) - fotbalistul din Alba Iulia are o situație delicată la noua sa echipă, formația din China, Wuhan Three Towns. 

Chiar dacă numeroși oameni din fotbalul românesc au spus că Stanciu ar putea pierde naționala după alegerea făcută, mai ales în contextul în care foști jucători tricolori au pierdut prima reprezentativă când au ales un campionat din Asia, Iordănescu jr și-a exprimat intenția de a se baza în continuare pe creativul mijlocaș de 1,70 m. 

"Cred foarte tare în continuare că echipa națională are în continuare nevoie de Nicolae Stanciu. Nicușor are ce să ofere, indiscutabil, pentru echipa națională. Mă deranjează că a plecat în China, dar nu este o decizie care aparține decât lui", a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru PRO ARENA.

Interviul exclusiv cu Edi Iordănescu poate fi urmărit sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 10:00, în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport".

Nicolae Stanciu, cel mai bine plătit fotbalist român

Echipa din China a plătit 4 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv și i-a oferit un salariu lunar colosal, în valoare de 3 milioane de euro. Astfel, în urma noului angajament, Nicolae Stanciu a deveni cel mai bine plătit jucător român. 

  • 11 goluri în 54 de meciuri a marcat Stanciu pentru echipa națională 
  • 1,70 m e înălțimea fotbalistului în vârstă de 28 de ani
  • Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Steaua, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga sunt echipele la care a mai evoluat Stanciu 
  • 7 milioane de euro e cota lui Stanciu 
  • 8 milioane de euro e cea mai înaltă cotă atinsă de Stanciu (20 octombrie 2016)
Modifică setările cookies