Pantelic: "Nicu e valoros. A vrut sa joace pentru Germania, dar n-a fost convocat"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Martie 2009, 11:25

Dupa Mutu, de care se tem Kuzmanovici si ai lui, Max Nicu e al doilea roman de care vorbesc sarbii! Pantelic spune ca Max Nicu e valoros si ca e om de echipa. Colegul lui Nicu la Herha a declarat ca nu se teme de Romania. VEZI DECLARATIA LUI PANTELIC:

“Nicu este un prieten bun de-al meu. Max este un jucator de echipa, nu are nicio calitate care sa iasa in mod deosebit in evidenta, dar de vreme ce joaca la Hertha, liderul Bundesligii, e clar ca are valoare. Nicu s-a nascut in Germania, se astepta sa joace pentru nemti, dar daca telefonul nu a venit, a ales sa joace pentru Romania. Am vorbit despre meciul care urmeaza, fiecare tine cu echipa sa, mai ales ca este partida sa de debut"

"Cu toate acestea, nu trebuie sa ne temem de el sau de vreun alt jucator de-al lor, pentru ca, cu tot respectul pentru ei, avem un colectiv mai puternic. Romanii vor dori sa obtina un rezultat bun pentru ca unul negativ i-ar scoate din carti”, a declarat Pantelic pentru Blic

“Franta si Romania erau considerate ca primele favorite la calificare, dar Serbia a demonstrat ca se lupta serios pentru primul loc. Cel mai important e ca soarta e in mainile noastre", a mai spus Pantelic.

Viorica Dăncilă, despre remaniere: "Voi face o evaluare pe fiecare minister"
BRAT