O super-putere a Europei poate veni la Bucuresti! SCENARIUL prin care putem aduce o echipa din GRUPA MORTII pe Arena Nationala

O super-putere a Europei poate veni la Bucuresti! SCENARIUL prin care putem aduce o echipa din GRUPA MORTII pe Arena Nationala

ASA ARATA GRUPELE DE LA EURO 2020

Romania ar putea primi vizita unei super-forta a Europei la EURO 2020. Dincolo de meciurile din Grupa C, grupa in care Romania va juca daca se va califica, pe Arena Nationala ar putea o super echipa.

Portugalia, Franta, Germania si una dintre echipele venite de la baraj formeaza grupa mortii la EURO 2020. Castigatoarea acestei grupe va veni la Bucuresti pentru a juca impotriva unei echipe de pe locul 3 din grupele A, B sau C. Daca Romania va fi acea echipa, atunci meciul va fi organizat la Bucuresti.

Astfel, fanii romani ar putea sa urmareasca la lucru fotbalisti de clasa mondiala precum Mbappe, Cristiano Ronaldo sau Toni Kroos. Romania organizeaza trei meciuri din faza grupelor si o partida din optimi.

Pentru a ajunge la EURO 2020, Romania trebuie sa castige meciul cu Islanda din play-off-ul Nations League si apoi sa se impuna si in marea finala impotriva castigatoarei dintre Ungaria si Bulgaria. Daca ne vom califica la EURO, vom juca in grupa alaturi de Olanda, Ucraina si Austria. Meciul cu Olanda se va juca la Amsterdam, iar ultimele doua partide se vor disputa pe Arena Nationala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies