Echipa Nationala Joma Nationala

Nationala trece la echipamentul de MINIfotbal! Dupa 45 de ani, Romania are alt sponsor tehnic! Cati bani incaseaza FRF

Nationala Romaniei va inaugura noul echipament la meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 19:17
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 19:25

Federatia Romana de Fotbal a incheiat un contract prin care Joma devine sponsor tehnic al tuturor nationalelor, selectionata de seniori urmand sa dispute partida cu Irlanda de Nord, din 13 iunie, cu noul echipament, de culoare galbena.

Astfel, partida cu Irlanda de Nord va fi prima pe care nationala Romaniei o va disputa in echipament Joma, dupa o perioada de 45 de ani in care adidas a fost furnizorul oficial, anunta Mediafax.

Pentru aceasta partida, Joma va distribui federatiei un echipament aniversar de culoare galbena, cu ocazia implinirii a 50 de ani de catre companiea spaniola, urmand ca ulterior FRF sa aleaga un design special pentru tricoul oficial de joc.

Conform intelegerii dintre FRF si reprezentantul in Romania al producatorului de echipament, federatia va primi in fiecare dintre cei patru ani de contract produse in valoare de 720.000 de euro pentru toate reprezentativele si o suma de 480.000 de euro cu titlu de sponsorizare.

Valoarea bonusurilor de performanta pentru toti cei patru ani de contract se ridica la 600.000 de euro.

Sursa: Mediafax

Nationala de mini fotbal, condusa de Razvan Burleanu inainte de FRF, joaca deja in echipament Joma. Noul presedinte spera sa aiba acelasi noroc. Nationala de minifotbal are cinci titluri europene in palmares! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!