Enache vrea la EURO din postura de jucator al Astrei: "Eu nu stiu nimic despre Steaua acum, intrebati conducerea"
30 2016 21:21

Enache vrea la EURO din postura de jucator al Astrei: "Eu nu stiu nimic despre Steaua acum, intrebati conducerea"

Romania 5-1 Torpedo Kutaisi | Gabriel Enache, marcatorul primului gol, a vorbit si el la finalul partidei

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Gabriel Enache a inscris un gol pentru selectionata divizionara in amicalul cu Torpedo Kutaisi, incheiat cu scorul de 5-1. Fotbalistul de banda dreapta a vorbit la finalul partidei, declarandu-se multumit de "antrenamentul" cu georgienii. 

Acesta a spus ca nu mai stie nimic despre transferul la Steaua si ca sunt sanse mari ca Astra sa ramana echipa lui si in sezonul de primavara.

"In momentul de fata sunt la Astra, nu stiu nimic altceva. Daca vreti sa stiti mai multe, trebuie sa intrebagi conducerea. Nu a fost usor in aceasta perioada, dar eu nu ma gandesc la asta. Acum ma gandesc doar la echipa nationala, daca tot sunt aici.

Am vorbit si cu domnul Sumudica, si cu colegii de la Astra, nu-i niciun fel de problema. Declaratiile mele au fost intelese gresit initial", a spus Gabriel Enache la finalul partidei Romania 5-1 Torpedo Kutaisi.1 comentarii
  • 30 2016
    otto ... el nu stie nimic de Steaua! Dar cine vrea sa stie ceva despre Steaua care nu mai exista? Nu vedeti ca nici cu forta nu mai vine nimen la FCSBKK?...
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT