Gica Popescu Nationala Nationala Gica Popescu

"E interzis!" Gică Popescu a fost întrebat cine ar trebui să preia naționala și a venit cu un răspuns argumentat

Pentru Mirel Rădoi meciul de la Vaduz cu Liechtenstein, 2-0 pentru România, a fost ultimul la timona naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 09:17
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 09:26

Potrivit contractului încheiat cu FRF, selecționerul și-a încheiat misiunea chiar după ultima etapă a Grupei J a preliminariilor pentru CM 2022, turneu pentru care tricolorii n-au prins barajul, terminând seria pe poziția a treia.

Fostul căpitan al naționalei, Gică Popescu, a comentat subiectul plecării lui Rădoi și a fost întrebat dacă foști colegi de-ai săi, Gică Hagi sau Dan Petrescu, ar putea prelua naționala.

  • Gica Popescu

"Nu, e interzis. Colegilor mei din generația noastră le este interzis. Din câte știu, nu s-a întâmplat niciodată. Nici pe Gică, nici pe Dan, pe niciunul dintre ei. Eu, dacă vrei, unul dintre aceștia doi ar trebui să preia echipa daca pleacă Mirel. Nu știu dacă vor accepta, dar cel puțin ar trebui întrebați.

Am o anumită relație cu amândoi și din câte știu nu au avut niciodată discuții legate de preluarea echipei naționale. Părerea mea este că unul dintre cei doi ar fi capabil. 

Să-l întrebe (n.r. pe Hagi) și să vadă ce răspuns vor primi. Prima dată să se discute cu Gică sau Dan. Sunt convins că s-ar găsi formula. Dar nu cred că vreunul dintre cei doi va fi întrebat", a afirmat Gică Popescu, la televiziunea Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!