Schimbarea ISTORICA dupa care Champions League nu va mai fi niciodata la fel! Bogatii calca TRADITIA in picioare: planul secret a fost dezvaluit

Schimbarea ISTORICA dupa care Champions League nu va mai fi niciodata la fel! Bogatii calca TRADITIA in picioare: planul secret a fost dezvaluit

Panica in Anglia dupa ce planul bogatilor a fost dezvaluit!

Cele mai bogate cluburi ale Planetei sunt in favoarea unei reforme a sistemului de desfasurare din Champions League. Incepand cu sezonul 2024-2025, Liga ar urma sa-si schimbe formatul grupelor. Astfel, cele 32 de cluburi participante vor fi impartite in numai 4 grupe, in loc de 8, cum se intampla in prezent. Ar rezulta mai multe meciuri tari si o faza a grupelor care va umple calendarul. Mai multe surse de presa din Marea Britanie scriu ca marile cluburi din Premier League sunt in favoarea mutarii. In cazul in care schimbarea ar avea loc, din calendarul clasic al fotbalului englez ar disparea rejucarile din Cupa Angliei si semifinala in mansa dubla din Cupa Ligii. De asemenea, ar putea scadea si numarul de cluburi care joaca in Premier League.

Daca cele mai bogate echipe sunt de acord cu refresul Champions League, 'baza' fotbalului englez se opune categoric.

Meciurile din Liga ar urma sa aiba loc si in weekend intr-o faza a grupelor care ar programa 14 etape!

Modificarile ar duce inevitabil la crearea unei superligi europene, se tem englezii.

Cifrele de audienta pentru Champions League au scazut cu 35% in sezonul 2018-2019 fata de cel precedent, in conditiile in care au existat partide fantastice pe parcrusul competitiei. Datele statistice ii sperie atat pe oficialii UEFA, cat si pe detinatorii de drepturi, care cer solutii pentru cresterea produsului.

Citeste si:Champions League


VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Numărul deceselor provocate de coronavirus crește în ritm alarmant. Sunt 1.600 de cazuri în toată lumea
BRAT