"Nu-mi place fotbalul cu calcaie, de PlayStation!" GENIAL! Ce replica a primit Mourinho de la Sony dupa ce a declarat asta
Miercuri 13 Septembrie 2017, 13:02

"Nu-mi place fotbalul cu calcaie, de PlayStation!" GENIAL! Ce replica a primit Mourinho de la Sony dupa ce a declarat asta

Jose Mourinho a fost nemultumit dupa victoria cu 3-0 in fata celor de la FC Basel in prima etapa din Liga Campionilor.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Man United a castigat fara probleme partida cu elvetienii de la Basel pe Old Trafford, insa Mourinho a fost nemultumit la final de atitudinea echipei in a 2-a repriza.

"La 2-0 am incetat sa mai jucam serios si nu am mai luat deciziile corecte. Puteam sa ne facem singuri probleme. Am inceput sa jucam fotbal fantasy, fotbal de PlayStation. Nu imi place, cu scheme, calcaie si trucuri" a fost declaratia lui Mourinho.

Cu siguranta, managerul portughez nu se astepta ca replica sa vina de la ... PlayStation UK! Mesajul acestora a provocat amuzamentul tuturor: "Ne pare rau, Jose Mourinho. Nu exista autobuze parcate pe PlayStation.. Noi suntem aici pentru divertisment" au scris acestia pe Twitter.

 Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT