NEWS ALERT Istvan Kovacs, delegat la încă un meci de cinci stele din UEFA Champions League!

Istvan Kovacs fc barcelona Paris Saint-Germain uefa champions league Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 12:18
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 12:19

Istvan Kovacs a fost delegat la un nou meci tare din UEFA Champions League.

UEFA a anunțat că returul dintre FC Barcelona și Paris Saint-Germain, care se va disputa pe Estadi Olímpic Lluís Companys, marți, de la ora 22:00, va fi arbitrat la centru de Istvan Kovacs.

Istvan Kovacs, delegat la Barcelona - PSG, în returul sferturilor UCL

Centralul din Carei va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla doi germanii Marco Fritz și Bastian Dankert.

  • Returul dintre FC Barcelona și Paris Saint-Germain pleacă de la scorul de 3-2 pentru catalani.
  • Învingătoarea din duelul Barcelona - PSG va înfrunta în semifinalele UCL câștigătoarea din duelul Atletico Madrid - Borussia Dortmund (2-1, în tur).
  • Istvan Kovacs a mai arbitrat-o în acest sezon pe PSG la meciul cu Newcastle, pierdut clar de formația franceză în grupele UCL, scor 1-4.

Pentru Istvan Kovacs va fi al șaselea meci pe care îl va arbitra în acest sezon de UEFA Champions League, după cele patru din faza grupelor și meciul din optimi dintre Inter Milano și Atletico Madrid, scor 1-0.

Pe lângă prezențele din Champions League, Kovacs are în acest sezon și un meci arbitrat în fazele eliminatorii din Europa League, Villarreal - Marseille 3-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!