Daniele Prade/ AS Roma: "Manchester e puternica, inspira teama. Vrem sa ne luam revansa"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Martie 2008, 17:06
MANCHESTER SE VEDE DEJA IN SEMIFINALE

Directorul de la AS Roma, Daniele Prade, spera ca Totti si compania sa se revanseze in meciul cu Manchester.  "Jucatorii de la Manchester United sunt cei mai puternici dintre toti. Dar nici noi nu suntem mai prejos. Am vazut si am auzit ca dupa ce a fost tras meciul AS Roma - Manchester, reprezentantii altor cluburi au oftat de usurare. Este un semn ca inspiram teama. Echipa a invatat multe de anul trecut si este momentul sa o arate. Jucatorii doresc sa-si ia revansa. Avem mijloacele de a trece in semifinale.

Adevarul este ca in ultimii doi ani suntem printre primele opt echipe din Europa. Suntem un popor civilizat. Echipa a crescut si suporterii la fel. Suntem linistiti din acest punct de vedere", a spus Prade. "Manchester este o echipa extrem de redutabila, dar sansele sunt egale", a spus si antrenorul Luciano Spalletti. "Vrem sa ne luam revansa. Am invatat multe din ceea ce s-a petrecut anul trecut. Faptul ca suntem angrenati in trei competitii poate fi o motivatie suplimentara. Victoriile iti dau energie chiar si cand esti obosit. Am fi preferat un alt adversar. Daca ar fi fost o camera de filmat (jucatorii au urmarit impreuna tragerea la sorti), ar fi trebuit sa adauge cateva bip-uri", a fundasul Marco Cassetti

Secretarul general de la Manchester United, Ken Ramsden, a declarat ca tragerea la sorti este buna pentru englezi. "Sunt multumit ca am picat cu o echipa de pe continent, mai ales cu o formatie pe care am depasit-o in trecut. Sunt sigur ca antrenorul Alex Ferguson va fi multumit sa joace returul pe Old Trafford", a comentat Ramsden.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Financial Times: Franța o va susține pe Kovesi pentru funcția de procuror-șef european
BRAT