FARUL - PETROLUL 0-0  | Se ingroasa gluma! Echipa lui Dragnea spulbera tot in Liga 2 si devine favorita la promovare | Rezultatele din Liga a doua
Live Blog
Liga a doua

FARUL - PETROLUL 0-0 | Se ingroasa gluma! Echipa lui Dragnea spulbera tot in Liga 2 si devine favorita la promovare | Rezultatele din Liga a doua

Autor: Sport.ro
Luni 26 August 2019, 18:17

Turris Turnu Magurele are punctaj maxim dupa 4 etape.

18:14 26 Aug

FARUL 0-0 PETROLUL

Final de meci! Petrolul se incurca la Constanta, avand cea mai mare ocazie a partidei

Min 39. Ocazie uluitoare pentru oaspeti! Centrare in fata portii goale, Arnautu a trimis mult peste poarta dupa ce mingea i-a sarit aiurea din gazon!Echipele de start:
Farul:
Mutiy - Nicola, V. Lica, Cana, Carabela - Antoche, Ant. Cruceru, Greu - Al. Stoica, I. Stoica, Kanda
Rezerve: Udeanu - Zamfir, Al. Bodea, Halep, Doumbia, Hordouan, Baciut

Petrolul:
C. Lungu - Barboianu, Sirghi, Walace, ticu - D. Meza Colli, Mad. Mihaescu - M. Bratu, Laur. Marinescu, Al. Zaharia - Arnautu
Rezerve: R. Avram - Rob. Enache, Cioinac, Racu, Ant. Manolache, Mih. Constantinescu, Gnabouyou

 

18:12 26 Aug Iata rezultatele etapei:


18:11 26 Aug Clubul finantat de firmele familiei politicianului Liviu Dragnea, Turris-Oltul Turnu Magurele, este lider autoritar in Liga 2. Dupa ce invinsesera in primele trei etape pe Pandurii Tg. Jiu (2-0), Daco-Getica Bucuresti (3-0) si Rapid (3-1), teleormanenii au invins, astazi, in deplasare, pe Concordia Chiajna (3-0) si au ajuns la punctat maxim dupa 4 etape, 12 puncte, avand un golaveraj incredibil de +10 (11-1).

UTA, o alta echipa care invinsese tot in primele trei partide, a pierdut astazi in deplasarea de la Timisoara, contra Ripensiei (1-2), in timp ce Gloria Buzau are un meci dificil maine, la Cluj, cu Universitatea.

Cu liniste financiara, cu Erik Lincar pe banca si cu un lot valoros si experimentat, din care fac parte jucatori precum Cristian Bud, Adrian Voicu, Silviu Pana, George Calintaru, Cristian Ciobanu, Catalin Parvulescu, Charles Acolatse sau Denis Ispas, Turris si-a depus deja serios candidatura pentru promovare si ar putea deveni noua promovata-surpriza in Liga 1, desi in esalonul secund mai evolueaza echipe de traditie ca UTA, „U Cluj” sau Petrolul.
  • Se ingroasa gluma! Echipa lui Dragnea spulbera tot in Liga 2 si devine favorita la promovare. AICI: rezultatele din B

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies