mihai esanu Dinamo liga 2 Liga 2

Mihai Eșanu a plecat de la Dinamo: "Am vrut să rămân, dar nu a depins de mine!"

Portarul Mihai Eșanu (24 de ani) și-a anunțat plecarea de la Dinamo, clubul la care a fost legitimat în ultimii nouă ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 16:57
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 16:57

Eșanu și-a reziliat contractul cu Dinamo și a explicat într-o postare pe Instagram că și-ar fi dorit să rămână la echipă, însă situația nu ar fi depins de el.

Mihai Eșanu s-a despărțit de Dinamo

Eșanu, portar crescut de Dinamo, a fost un titular obișnuint al "câinilor" în precedentele două sezoane din Liga 1. La primul meci din eșalonul secund, 1-0 cu Progresul Spartac, noul antrenor Ovidiu Burcă a decis să mizeze pe tânărul Denis Oncescu (17 ani).

"Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări. Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. 

Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele", a scris Mihai Eșanu, pe Instagram.

  • 46 de meciuri a strâns Eșanu la Dinamo. A încasat 62 de goluri, a avut 12 partide în care și-a menținut poarta intactă și a încasat 5 cartonașe galbene
  • 250.000 de euro este cota de piață a goalkeeper-ului, conform Transfermarkt

Modifică setările cookies