Marius Sumudica Denis Alibec Farul Constanta Superliga

VIDEO „Văd că i-a găsit și Gică PIN-ul!” Jucătorul despre care Șumudică susține că e cel mai bun pe care l-a întâlnit

Farul Constanța conduce în clasamentul Superligii, iar acest lucru i se datoarează în mare măsură unuia dintre jucătorii „renăscuți” sub bagheta magică a lui Gică Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 10:57
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 12:10

Denis Alibec a „renăscut” în acest sezon în tricoul lui Farul Constanța, iar forma bună pe care o traversează atacantul de 31 de ani se reflectă și în rezultatele echipei de la malul mării.

Revenit în România, în vacanță, Marius Șumudică l-a lăudat pe Alibec pentru evoluțiile din acest sezon și a spus despre acesta că este cel mai mare atacat alături de care a lucrat.

Denis Alibec, lăudat de Marius Șumudică

„Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați... I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa.

Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea”, a spus Marius Șumudică la finaul meciului de handbal Rapid - Storhamar, scor 27-25.

În zece meciuri, Denis Alibec a reușit să marcheze de șase ori pentru cei de la Farul, cifră la care se mai adaugă și două assist-uri, în toate competițiile. Atacantul a fost transferat de Gică Hagi de la Kayserispor, gratis, în vară.

Cu aceste cifre, Alibec ocupă locul trei în clasamentul golgheterilor. Primul loc este ocupat de Andrea Compagno, cu zece goluri, iar pe locul doi este Daniel Paraschiv, cu șapte reușite.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies