Denis Alibec CFR Cluj Dan Petrescu Superliga

Când poate reveni Denis Alibec! Anunțul făcut de Dan Petrescu

Dan Petrescu a vorbit despre situația lui Denis Alibec (30 de ani), accidentat în meciul României cu Islanda. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 20:02
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 20:14

Acesta s-a antrenat separat, iar vineri va face o investigație pentru a afla exact cât poate reveni pe gazon. Dacă va primi vești bune, acesta poate fi inclus de Dan Petrescu în lot pentru meciul cu Randers, programat pe 30 septembrie.

„Debeljuh și Costache sunt variantele pe care le mai avem în atac, suferim aici. Alibec se antrenează individual, iar vineri va face o ‘poză’ la picior. Dacă poza iese bine, e posibil să-l avem la dispoziție pentru meciul cu Randers.

Dar vă dați seama că a stat foarte mult, nu cred că va putea intra direct. Până la pauza competițională vom suferi, sunt multe meciuri și nouă ne lipsesc mulți jucători. Trebuie să strângem rândurile”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Nouă meciuri a bifat Denis Alibec în acest sezon pentru CFR Cluj, în toate competițiile, reușind să marcheze de două ori. 1,1 milioane de euro este cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt.

Bogdan Mara: ”Alibec va fi o absență importantă”

 

Accidentarea este destul de serioasă, spune Bogdan Mara. Alibec va lipsi aproximativ o lună de pe gazon și va rata următoarele meciuri ale CFR-ului și ale echipei naționale.

„Alibec a avut probleme medicale destul de mari, o ruptură musculară la coapsă. Deci probabil o lună, o lună și jumătate va avea nevoie. Va fi o absență importantă. Din păcate, această accidentare este grea și pentru clubul nostru, și pentru echipa națională”, a spus Bogdan Mara, la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies