VIDEO „Nu mi-aș da niciun sfat!” Andrei Ivan, dezvăluiri din cantonamentul Universității Craiova: „O perioadă foarte grea!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 12:09
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 12:11

Universitatea Craiova se află în cantonament în Bulgaria unde se pregătește pentru noul sezon din Superliga României. 

Oltenii au jucat deja primele două meciuri de pregătire, scor 2-0 cu Botev Plodiv, și cu FC Drita, scor 2-0, iar acum urmează să dispute un al treilea meci amical cu campioana Bulgariei, Ludogorets. Aflat în cantonament alături de echipă, golgheterul oltenilor din sezonul trecut, Andrei Ivan, a vorbit despre sesiunea de pregătire. 

Totodată, atacantul a vorbit despre cariera sa și primul cantonament alături de gruparea din Bănie și, întrebat ce sfaturi i-ar da, dacă ar putea, variantei sale din copilărie, acesta a oferit un răspuns sincer. 

Andrei Ivan: „Am dat totul pentru Universitatea Craiova și pentru fotbal!”

„O perioadă foarte grea pentru noi pentru că stăm departe de familii, o perioadă în care trebuie să alergăm foarte mult, să depunem foarte mult efort și să ne întoarcem mai puternici pentru campionat. Aveam 16 ani când am venit la Universitatea și am plecat în Antalya. 

(n.r. ce sfat i-ai da lui Andrei Ivan cel tânăr?) Sincer să spun, nu mi-aș da niciun sfat pentru că tot ce am făcut și pentru Universitatea Craiova și pentru fotbal, în general, am dat totul. 

Am două momente cele mai frumoase pentru mine, când am promovat în Liga 1 și când am luat Cupa României. Și tumba când am marcat cu ASA, nu cred că am realizat ce am făcut, abia după 2-3 săptămâni mi-am dat seama că am promovat cu echipa pe care o iubesc și asta fost tot.

Bineînțeles că ascult muzică, sunt DJ-ul echipei, bag și în spaniolă, orice, nu contează, doar să ne dea o stare mai bună. Înainte urmăream NBA, îmi place LeBron, asta mă face să mă uit la NBA. 

Mi-am propus să marchez cât mai multe goluri, să îmi ajut echipa și să câștigăm titlul. O să fie un campionat foarte greu, trebuie să începem tare, de aceea suntem și în cantonament, să ne pregătim foarte bine și trebuie să dăm totul”, a declarat Andrei Ivan. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!