VIDEO | Si batuti, si cu un titular accidentat. Liderul Astra a pierdut amicalul cu Ludogorets, Sumudica a ramas fara De Amorim: "Sta cel putin 10 zile"

Astra Giurgiu a fost invinsa de compania campioanei Bulgariei, Ludogoret Razgrad, cu 3-1, intr-un meci amical disputat in Bulgaria, in fata a 500 de spectatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 09:39
Data actualizarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 09:54

Astra Giurgiu a fost invinsa de compania campioanei Bulgariei, Ludogoret Razgrad, cu 3-1, intr-un meci amical disputat in Bulgaria, in fata a 500 de spectatori.

Brazilienii Cafu (20, 42) si Wanderson (79) au marcat golurile gazdelor, in timp ce Fernando Boldrin a inscris pentru Astra (44).

Liderul Ligii 1 a suferit insa o pierdere grea. Fara Budescu, Alibec, Gaman ori Silviu Lung, convocati la echipa nationala, Sumudica a aliniat cea mai buna echipa pe care a avut-o la dispozitie. Acesta l-a pierdut insa pe William de Amorim, cel care s-a accidentat la cap in urma unui duel tare cu un fotbalist advers.

"A fost un atac mai dur, sa vedem acum ce va fi. Eu sper sa nu fie nimic grav, desi De Amorim va sta cel putin 10 zile", a spus Sumudica pentru Digisport, dupa meciul de la Razgrad.

Ludogoret a aliniat echipa: Vladislav Stoianov (Arghilaski, 83) - Nathanael (Angulo, 69), I. Minev, Cicinho, Vitinha - Wanderson, Marcelinho, S. Diakov (Oleg Dimitrov, 83), Lucas Sasha - Jonathan Cafu (Ciunciukov, 69), Misidjan (Jody Lukoki, 56). 

Astra a inceput cu: Gavrilas - Queiros, Oros, Ricardo Alves, Al. Stan - G. Enache, M. Boubacar, Boldrin, Filipe Teixeira - Gouriye, William De Amorim. Rezerve au fost Lovin, Geraldo Alves, D. Florea, Dandea, Al. Ionita II, I. Rosu, Tembo. 

Modifică setările cookies