Sala Polivalenta Cluj Cluj Arena Superliga

VIDEO Inca o SUPER ARENA la Cluj! Incep lucrarile la noua Sala Polivalenta!

Clujul va avea cele mai tari arene de sport din Romania! Dupa Cluj Arena, oficialitatile au demarat constructia noii Sali Polivelente in care vor incapea peste 7000 de oameni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2011, 18:25
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2011, 18:31

Mai 2012 este data in care Clujul se va mandri cu o noua arena de cinci stele. "Fatada care imbraca sala a avut parte de o atentie deosebita deoarece este o interfata intre interior si exterior. Este, de fapt, o fatada dubla care va avea o structura metalica", a explicat arhitectul Serban Tiganas.

"Nu distrugem nimic. Aici era un teren viran, unde se organiza circ, sau unde veneau oamenii pentru a-si alege masina Dacia 1310 la care se inscrisesera. Locatia aceasta isi gaseste acum destinatia. Imi place sa zic ca tot ceea ce se insiră de-a lungul Somesului, parcul Rozelor, stadionul, Sala Sporturilor, serveste aceluiaşi scop, de petrecere a timpului liber, sport, spectacol, relaxare, promenada", a mai spus acesta, potrivit Ziua de Cluj.

ladirea viitoarei polivalente va avea subsol, parter si trei etaje si va dispune de 7.200 de locuri in tribune. Cladirea va fi dotata cu un parking subteran de 446 de locuri de parcare.

Mai multe detalii AICI si AICI!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!