Liga 1

Vești proaste pentru Dinamo! Un titular nu a făcut deplasarea la Mediaș și vrea să plece de la club

Dinamo se va deplasa pe terenul ultimei clasate Gaz Metan Mediaș fără unul dintre jucătorii importanți din echipa lui Dusan Uhrin.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 10:35
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 10:37

Marco Ehmann (21 de ani), tânărul fundaș al lui Dinamo, eligibil și pentru regula U21, nu a făcut deplasarea pe terenul lui Gaz Metan și vream conform Fanatik, să plece de la Dinamo, echipa la care s-a transferat în 2018, la vârsta de 17 ani, sub comanda lui Florin Bratu.

Este al doilea meci în care românul cu cetățenie germană nu prinde lotul lui Dusan Uhrin.

Ehmann este ”școlit” în Germania, la academiile unor echipe precum Borussia Dortmund, Freiburg sau Karlsruhe. În România, Dinamo l-a mai împrumutat pe Ehmann la Farul și CSM Reșița.

În prezent, cota sa de piață este de 300.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Planul lui Dusan Uhrin pentru barajul lui Dinamo

Dusan Uhrin Jr anunţă schimbări în meciul de vineri pentru construi un prim ”unsprezece” în formă în vederea barajului.

"Am spus de la început că exista doar o mică şansă să nu ajungem la baraj. Am pierdut ultimul meci, aşa că acum mai avem o lună. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. E important să alergăm mai mult pe teren, să lucrăm mai mult la antrenamente pentru ca jucătorii să fie în formă maximă la baraj.

Meciurile care urmează sunt importante, vreau să văd şi alţi jucători. Voi face ceva schimbări în echipă pentru acest meci (n.r. - cu Gaz Metan Mediaş), jucătorii trebuie să îmi arate dacă sunt în formă sau nu. Vreau să formez un prim '11' pe care să-l avem în formă pentru meciul de baraj. 

Nu e prima situaţie dificilă cu care mă confrunt. Am mai trecut prin situaţii grele, cum s-a întâmplat anul trecut. La baraj vom avea adversari dificili, cunosc jucătorii lor pentru că au jucat în Liga I înainte şi au experienţă. Noi trebuie să ne pregătim bine pentru acest baraj", a spus Dusan Uhrin Jr.

Modifică setările cookies