Miercuri 28 Martie 2018, 23:00

Vanzarea lui Dinamo aprinde spiritele in "Stefan cel Mare"! ATAC VIOLENT al lui Cornel Dinu: "Are tupeul obraznic sa se erijeze in salvatorul clubului!"


	Vanzarea lui Dinamo aprinde spiritele in "Stefan cel Mare"! ATAC VIOLENT al lui Cornel Dinu: "Are tupeul obraznic sa se erijeze in salvatorul clubului!"

Posibila vanzare a lui Dinamo aprinde spiritele in "Stefan cel Mare".

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Cornel Dinu a avut un atac extrem de dur la adresa lui Adrian Thiess, omul care incearca sa intermedieze vanzarea clubului. Dupa ce Thiess l-a acuzat pe Dinu ca incurca negocierile pentru ca "e la o varsta inaintata", legenda lui Dinamo a venit cu replica.

"Are tupeul obraznic sa se erijeze in salvatorul lui Dinamo si sa puna la indoiala capacitatea mea de a-i dori binele acestei echipe, ca om in varsta. Om care a jucat si a fost in slujba acestui club mai multi ani decat varsta lui. Sunt convins ca si Mircea Lucescu, alaturi de mine, ia ca pe un compliment aluzia sa marsava. N-a venit sa vorbeasca intai cu presedintele Negoita, cum era normal. Vrea sa se pricopseasca prin vanzarea catre straini a unui bun national ajutat de precontractul 'non-disclosure agreement'", a declarat Cornel Dinu pentru GazetaSporturilor.

Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"