Valeriu Iftime, mesaj clar către antrenorul Dan Alexa: „Trebuie să văd rezultatele!”

Valeriu Iftimie Dan Alexa FC Botosani Superliga Valeriu Iftime
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2023, 19:16
Data actualizarii: Luni 09 Octombrie 2023, 19:17

Dan Alexa a semnat cu FC Botoșani la începutul lunii septembrie, însă nu a reușit un reviriment imediat al echipei, așa cum se aștepta conducerea.

În ciuda rezultatelor slabe ale lui Alexa în cele șase meciuri în care a stat pe banca lui FC Botoșani, patronul Valeriu Iftime are încredere în antrenorul de 43 de ani.

Deși cu el pe banca FC Botoșani a obținut doar trei puncte până acum, Valeriu Iftime este dispus să-i acorde credit și în perioada următoare, însă avertizează că așteaptă și rezultatele, după pauza internețională, dacă Alexa vrea să-și păstreze postul la echipa moldavă.

Iftime, mesaj pentru Dan Alexa

„Alexa? Am rămas surprins de el ca om și ca antrenor, dar trebuie să văd și rezultatele. Eu cred că poate, că am ales bine, dar totul depinde de rezultate până la urmă, asta e viața antrenorilor. Nu găsesc o listă a antrenorilor cu licență Pro care să fie promovată, la care să am acces mereu, să văd care e pregătirea, mereu se duce vorba din gură în gură prin impresari.

Anul trecut am greșit. În 2022 nu am adus niciun fotbalist bun. După ce spunea Marius Croitoru părea simplu, dar nu era așa. Am avut niște transferuri nereușite, apoi a trebuit să fac curățenie, acum am jucători de calitate, dar toate energiile sunt afectate când ești pe ultimul loc.

Toți jucătorii au o stare de inconfort care complică situația. Dan are un discurs bun, cu FCSB am avut o repriză în care am jucat bine, aproape că i-am dominat”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, la Playsport.

FC Botoșani ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu șase puncte, fiind singura echipă din campionat care nu a câștigat niciun meci până acum (în 12 etape).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!