Vacanta pe bani multi! Ce fac la Bucuresti cei 4 jucatori dati afara de la Steaua iarna asta

Vacanta pe bani multi! Ce fac la Bucuresti cei 4 jucatori dati afara de la Steaua iarna asta

Tade, Alcenat, Tahar si Breeveld sunt in continuare jucatorii Stelei. Niciunul nu si-a gasit inca o alta echipa la care sa joace.

Toti cei 4 se pregatesc separat la Bucuresti, sub comanda preparatorului Horea Codorean. Steaua le-a pus la dispozitie o sala de forta in Drumul Taberei, aceeasi in care se antreneaza si bodyguarzii clubului, anunta Gazeta Sporturilor. In cazul in care nu-si vor gasi echipe sau nu vor dori sa plece, toti raman pe loc si trebuie sa-si primeasca salariile pe care le castiga la campioana.

Cel mai bine platit e Tade, care ia 20 000 de euro pe luna, urmat de Alcenat, 15 000, apoi de Breeveld si Tahar, care iau 10 000 de euro fiecare. Dintre ei, singurul care pare complet blocat in acest moment e Tade. Francezul nu are voie sa mai joace la o alta echipa in afara de CFR sau Steaua in acest sezon, dupa ce a inceput campionatul la Cluj. Cum CFR-ul nu da semne ca si l-ar dori cu adevarat, Tade poate ramane pe bara cel putin pana la vara. Pentru Alcenat, Tahar si Breeveld se cauta solutii.

In total, Becali va ajunge la aproape 500 000 de euro platiti in 2016 pe salariile jucatorilor carora n-are de gand sa le mai acorde nicio sansa!VIDEO PROTVPLUS.RO

Intervenție de amploare a pompierilor în 21 de localități grav afectate de inundații. FOTO
BRAT