Un stelist "UEFAntastic" vine in stafful lui Dica la Steaua. Anuntul de ultim moment

Autor: Sport.ro
Joi 18 Mai 2017, 13:56

	Un stelist "UEFAntastic" vine in stafful lui Dica la Steaua. Anuntul de ultim moment

Citeste si - Transferul care ii rezolva Stelei cea mai mare problema. Omul care i-ar face lui Dica mandatul mai usor: "Mi-as fi dorit sa aiba 25 de ani, pentru ca incanta"

Nicolae Dica a acceptat propunerea lui Becali de a prelua Steaua, desi a fost sfatuit de Mirel Radoi sa nu o faca. Nu toti jucatorii generatiei "UEFAntastice" sunt, insa, de acord cu fostul capitan Radoi. Dorin Goian crede ca Dica a facut o alegere buna, la fel si Becali cand s-a gandit la fostul atacant.

Dorin Goian a vorbit despre numirea lui Dica pe banca FCSB, acesta facand si o dezvaluire importanta: Cornel Cernea va face parte din stafful lui Dica.

"Ma bucur foarte mult pentu Dica. Consider ca Gigi Becali a facut cea mai buna alegere. Sumudica nu avea ce sa caute la Steaua. Nu am nimic personal cu Sumi, dar trecutul sau rapidist si conflictele pe care le-a tot avut in ultimii ani cu fanii Stelei nu-l recomandau sa vina el la Steaua.

Nu uitati nici de rautatile pe care le-a avut fata de Dica acum cateva luni si cum i-a vorbit. Dica este un baiat extrem de bun si cred ca are un avantaj fata de Mirel Radoi. El il are pe MM alaturi. Mirel nu l-a avut pe MM, iar asta s-a simtit. Am inteles ca o sa vina Cornel Cernea.

Noi cei din generatia Steaua 2006 am vorbit pe grupul nostru de WhatsApp, cu Dica, despre sansa care i s-a oferit acum", a spus Dorin Goian, citat de publicatia Fanatik.

In varsta de 41 de ani, Cornel Cernea a aparat poarta Stelei intre 2005 si 2009. Acesta a mai jucat la Petrolul, Otelul, Unirea Alba Iulia, Victoria Branesti, Unirea Urziceni si Farul. Cernea a ramas in memoria colectiva si pentru ca era in poarta la faimosul autogol al lui Banel Nicolita de pe Santiago Bernabeu.

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies