CSU Craiova Liga I Sorin Cartu Superliga

Sorin Cartu si-a dat demisia de la CSU Craiova. UPDATE | Prima reactie a antrenorului: a explicat motivul pentru care a plecat

Sorin Cartu a demisionat din functia de antrenor al Craiovei. Echipa e in acest moment pe loc de Play Out, dupa ce a adunat 9 puncte in tot atatea meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 14:02
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 16:00

Reactia lui Sorin Cartu

"M-am intalnit dimineata cu Rotaru, m-a certat ca am tipat la arbitru la amicalul cu Voluntari. M-am simtit ca un ghimpe si am decis sa-mi dau demisia", a spus Sorin Cartu. 

Comunicat oficial CSU Craiova

Multumim, Sorin Cartu!

Conducerea Universitatii Craiova si directorul tehnic Sorin Cartu au decis de comun acord rezilierea contractului.

Sorin Cartu a fost cooptat in staff-ul clubului in functia de director tehnic in septembrie 2014. In campionatul precedent, impreuna cu Emil Sandoi, a condus echipa pe locul 5 in clasament, reusind o serie fantastica de 19 partide fara infrangere, record in istoria de 67 de ani a Stiintei.

Universitatea Craiova ii multumeste lui Sorin Cartu pentru activitatea desfasurata in cadrul clubului si ii doreste mult succes in cariera. Totodata, clubul nostru acorda in continuare tot sprijinul antrenorului principal Emil Sandoi.


Sorin Cartu a decis sa paraseasca CSU Craiova in aceasta dimineata, acesta prezentandu-si oficial demisia.

Antrenorul, care a pregatit formatia olteana alaturi de Emil Sandoi in ultimul an, a fost in ultima perioada tot mai des legat de o posibila despartire de club, dat fiind startul slab de sezon.

Potrivit surselor www.sport.ro, Sorin Cartu ar fi avut in aceasta dimineata o discutie mai aprinsa cu patronatul, in urma careia a decis sa isi scrie demisia.

Cartu pleaca de la CSU la doar o zi dupa conferinta de presa in care a prefatat meciurile cu Viitorul (Cupa Ligii) si CSMS Iasi (campionat).

Ramai pe www.sport.ro pentru mai multe amanunte.

Modifică setările cookies