Suspendarea lui Flavius Stoican dupa scandalul cu Istvan Kovacs a fost DUBLATA de Comisia de Disciplina! Cand revine pe banca

Suspendarea lui Flavius Stoican dupa scandalul cu Istvan Kovacs a fost DUBLATA de Comisia de Disciplina! Cand revine pe banca

Stoican de la Dinamo a fost pedepsit de doua ori de Comisia de Disciplina dupa scandalul de la Chiajna, cu Istvan Kovacs.

Initial, Stoican primise doua etape de suspendare si o amenda de 4500 de lei pentru ca l-a criticat in termeni duri pe Istvan Kovacs. Astazi, Comisia de Disciplina a anuntat ca a dublat suspendarea, la 4 etape, iar amenda a crescut la 11.500 de lei.

"In temeiul art. 52 al. 2 lit. a din RD se sanctioneaza antrenorul Flavius Stoican de la Dinamo Bucuresti cu masura suspendarii pentru 4 (patru) jocuri si penalitate sportiva de 11.500 lei. Avand in vedere ca in dosarul nr. 122/CD/2014 antrenorul Flavius Stoican a fost sanctionat in baza art. 65 lit. a din RD cu suspendare pentru 2 (doua) etape si penalitate sportiva de 4500 lei, comisia urmeaza a face aplicarea art. 45 al. 1 din RD in sensul ca se va aplica sanctiunea prevazuta pentru abaterea cea mai grava, respectiv 4 (patru) jocuri si penalitate sportiva de 11.500 lei", scrie pe site-ul oficial FRF.

Nici Sumudica nu a scapat de suspendare. Comisia de Disciplina a FRF anunta ca a va sta 4 etape in tribuna si va trebui sa plateasca o amenda de 11.500 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Care este starea lui de sănătate
BRAT

Modifică setările cookies