Sumudica: "Am fost INJECTAT cu virusul ANTI-Steaua de la 5 ani!" De ce nu vrea Steaua campioana

Autor: Sport.ro
Marti 09 Februarie 2016, 18:44

	Sumudica: "Am fost INJECTAT cu virusul ANTI-Steaua de la 5 ani!" De ce nu vrea Steaua campioana

Astra a ramas fara Budescu, dar viseaza in continuare la titlu. Plecarea vedetei din atac e singura importanta din aceasta iarna pentru echipa lui Sumudica.

Antrenorul Astrei spune ca a fost sunat de Reghecampf. Stelistul a incercat sa-i explice cum au decurs discutiile cu FRF pentru a le permite jucatorilor sa mearga la nationala divizionara. Pe Sumudica nu l-a interesat subiectul. I-a transmis lui Reghecampf doar ca nu i s-ar parea corect ca Steaua sa ia din nou campionatul.

'Nu m-a deranjat ca Steaua nu a dat jucatori la lot. Este treaba lor. Eu nu m-am plans. Este decizia Stelei de a nu da jucatori. Trebuie sa se supuna fiecare unor legi. Daca cei de la FRF considera ca au gresit, sa plateasca. M-a sunat Reghe pe subiectul asta, i-am zis ca nu ma intereseaza ce gandeste referitor la acest aspect.

E problema celor de la Steaua, eu am vrut sa dau cat mai multi jucatori la lot. Ura fata de Steaua o am de cand aveam 5 ani si am fost injectat cu acest virus. Nu mi se pare corect ca o echipa sa cumpere acum 12 jucatori, sa-si permita sa dea niste salarii, sa se injumatateasca punctele si sa castige campionatul. Asta dupa ce m-am chinuit opt luni sa plateasc salariile si sa facem performanta!", a spus Sumudica la Dolce.

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies