"Povestea cu Enache la Steaua e inchisa!" Ce spune Astra despre ultimul transfer visat de Becali si SUSPENDAREA stelistilor care au refuzat nationala

"Povestea cu Enache la Steaua e inchisa!" Ce spune Astra despre ultimul transfer visat de Becali si SUSPENDAREA stelistilor care au refuzat nationala

Astra anunta ca nu sunt sanse ca Enache sa mai ajunga la Steaua in aceasta iarna.

Enache, Budescu, Alibec, de Amorim, Gaman si Silviu Lung Jr au fost pe lista de transferuri a lui Becali in aceasta iarna. Pana la urma Steaua nu a mai luat pe nimeni de la Astra.

Ultima speranta era Enache, insa Dani Coman de la Astra sustine ca nu se mai putine problema unui transfer.

"Din punctul meu de vedere e inchisa povestea cu Enache la Steaua. Ma bazez in continuare pe el, e bun, e de nationala, e util. Suntem in saptamana in care incepe Liga I."

"Inca nu au venit banii pe Budescu. Este revelionul China. Avem contract cu data limita 15 februarie. Nu ne facem probleme."

"Nu ne-a mai sunat nimeni pentru Enache. Eu personal nu am negociat cu Steaua despre Enache. 300.000 euro mi se pare o suma foarte mica pentru ceea ce reprezinta jucatorul Gabriel Enache"

Dani Coman considera ca daca regulamentul scrie ca stelistii sa fie suspendati pentru ca nu s-au prezentat la lot, atunci ar fi normal ca pedeapsa sa fie aplicata.

"Nu e normal ce s-a intamplat. Daca in regulament scrie ca jucatorii sa fie suspendati, asa trebuie sa se intample!", spune Dani Coman la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies