Marius Sumudica Denis Alibec Steaua William de Amorim Superliga

Sumudica e resemnat: "Asta e, aducem pe altcineva" De Amorim si Alibec sunt tot mai aproape de Steaua!

Marius Sumudica poate sa piarda trei oameni importanti din echipa: De Amorim, Alibec si Budescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 18:27
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 18:32

Gigi Becali s-a inteles cu Ioan Niculae pentru De Amorim si Alibec pentru 1,4 milioane de euro, dar Sumudica anunta ca cei doi sunt in continuare sub comanda sa. De Amorim se pregateste de meciul cu Invernes, nu de plecare, a anunta Sumudica. Alibec e accidentat. 

"De Amorim este jucatorul Astrei in continuare. E in cantonament, se antreneaza si va juca maine. Exista discutii din cate stiu eu, dar nu s-a lamurit nimic. Daca vor pleca Alibec si De Amorim o sa vina altii. Nu va ramane Astra cu 17 jucatori in lot", a anuntat Sumudica intr-o conferinta de presa. 

Arabii il vor pe Budescu, dar Sumudica nu e convins ca vedeta echipei se pregateste sa plece. 

"De la vorbe pana la semnatura e distanta lunga. Arabii au tot luat jucatori, dar n-au platit nimic. E plin de procese, si Steaua si alte cluburi", mai spune Sumudica.  

Chiar daca ramane fara De Amorim, Alibec si Budescu, Sumudica nu pleaca de la Astra. "Nu imi convine ca vindem jucatori, dar eu sunt antrenor si trebuie sa mentin corabia pe linia de plutire. De la echipa nu pot sa plec. Eu am adus majoritatea jucatorilor, respect echipa asta", a mai spus Sumudica inaintea meciului retur cu Inverness din Europa League. 

Modifică setările cookies