"Steaua e doar un pas in cariera mea!" Reactia lui Muniru cand a auzit care pot fi urmatoarele doua transferuri ale lui Becali

"Steaua e doar un pas in cariera mea!" Reactia lui Muniru cand a auzit care pot fi urmatoarele doua transferuri ale lui Becali

Adus de la CFR Cluj in aceasta vara, Muniru abia asteapta sa joace in Liga. Spune ca Steaua este doar un pas in cariera sa. Viseaza si el la un transfer intr-un campionat de top.

"Steaua este un mare pas inainte pentru mine. Astept sa joc cu Steaua in Champions League. Steaua este doar un pas in cariera mea, vreau sa ajung si mai departe.", a declarat Muniru astazi intr-o conferinta de presa.

Radoi e tacut la antrenamente, e prima impresie a lui Muniru, care spune ca se intelege bine cu fostul mare capitan din Ghencea

"M-am obisnuit deja cu noul antrenor. Radoi este destul de tacut, nu vorbeste mult, dar se face inteles usor atunci cand ne explica ceva. E o persoana deosebita. Aici sunt jucatori de valoare, trebuie sa mai cresc si eu in joc. N-ar fi nicio problema daca as fi rezerva. Imi plac tacklingurile, sunt una dintre calitatile mele. Si lupt pana la final, indiferent de scor."

Tade, prietenul lui Muniru de la CFR Cluj, ar putea fi urmatorul transfer al Stelei. Un alt fost jucator de la CFR, Felgueiras, ar putea fi titularul de Liga.

"Daca ar veni, cu siguranta Felgueiras ar fi un transfer bun, ar ajuta clubul. Eu il cunosc bine. Si Tade ar fi pregatit sa joace la Steaua, ar fi o optiune buna. Ar fi bine sa vina si el aici", a declarat Muniru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies