Stadionul Cotroceni si Arenele BNR ar putea invia! Tiriac, Nastase si Halep se implica, LPF vrea stadion pentru echipele din Liga I! In vara, Becali a vrut sa cumpere stadionul Cotroceni

Autor: Sport.ro
Luni 09 Octombrie 2017, 18:56
Stadionul Cotroceni si Arenele BNR ar putea invia! Tiriac, Nastase si Halep se implica, LPF vrea stadion pentru echipele din Liga I! In vara, Becali a vrut sa cumpere stadionul Cotroceni

BNR si-ar putea vinde proprietatile detinute in mijlocul Bucurestiului. Pentru sport, baza din Cotroceni e aur curat.

Arenele de tenis BNR, dar si stadionul Cotroceni ar putea prinde din nou viata. Ministerul Sportului a avut deja primele discutii cu reprezentantii BNR, la care a participat si omul de afaceri Ion Tiriac.

Marti, de la ora 11:00, Tiriac, Nastase, Simona Halep si Andrei Pavel vor sustine o conferinta de presa legata de posibilitatea ca Arenele BNR sa reintre in circuitul tenisului.

Sunt planuri si pentru stadionul Cotroceni, o arena ajunsa in paragina, pe care nu s-a mai jucat fotbal de aproape un deceniu.

LPF vrea sa preia stadionul si sa il inchirieze apoi cluburilor din Liga I.

"Ei il pot prelua si pot organiza meciuri aici, ca sa nu mai inchirieze Arena Nationala de 50.000 de locuri, aici sunt 17.000 de locuri. Asta mi-a spus Gino Iorgulescu de dimineata. Nu au facut o adresa oficiala, am discutat telefonic, dar a spus clar ca vor să preia terenul de fotbal si centrul de recuperare", a declarat Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economică, Industrii si Servicii din Senat.

In vara, Gigi Becali a purtat discutii cu reprezentantii BNR pentru cumpararea stadionului Cotroceni. Cele doua parti nu s-au inteles la bani. Patronul Stelei ar fi fost dispus sa plateasca 10 milioane de euro.

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies