Scandal la Dinamo! Andrei Cristea s-a certat cu Talnar pe teren!

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 08:56
Scandal la Dinamo! Andrei Cristea s-a certat cu Talnar pe teren!

Nervii lui Andrei Cristea au cedat chiar in momentul in care Talnar l-a anuntat ca intra in teren.

Turcu s-a dus in vestiar inainte de 1-1 cu Astra! Ce le-a zis jucatorilor si cum au raspuns ei

Desi a fost atacantul numarul 1 al lui Dinamo in ultima vreme, Andrei Cristea si-a pierdut locul de titular. Atacantul a fost racit pentru o saptamana, timp destul pentru ca antrenorul Cornel Talnar sa ii schimbe statutul de la titular la rezerva.

Acest lucru s-a vazut chiar in timpul meciului cu Astra, cand, in minutul 73, Cristea a rabufnit la andresa tehnicianului sau: "Unde sa intru? Pe ce post sa joc?" a tipat jucatorul impreuna cu gesturi largi care ii tradau nemultumirea.

Talnar a sarit imendiat de pe banca si l-a contrat pe elevul sau, care dadea nemultumit din maini pe marginea terenului. Conflictul a fost stins de interventia lui Tica Danilescu si a lui Ionel Ganea, care i-a spus jucatorului sa stea linistit ca sa nu se agraveze situatia.

"I-am spus lui Cristea sa joace in locul lui Claudiu Niculescu, la ultimul aparator. Asta imi spunea. Ma intreba pe ce post joaca. Andrei are o perioada mai proasta dupa ce a fost racit. Nu si-a revenit la acel Andrei Cristea care ne-a uimit pe toti cu golurile sale. Incerc sa-i rotesc pe atacanti, e normal sa bag in teren numai jucatori pe care ii consider in forma cea mai buna" a motivat antrenorul Cornel Talnar la Fanatik show.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT